(ВИДЕО) Супер Розевата Месечина изгреа над Охрид

Супер Розевата Месечина изгреа над Охрид!

Стојан Стојановски (ОАА) ја долови оваа неверојатна фотографија на заоѓањето на втората Супер Месечина за 2020 година, што заоѓа зад Самоиловата Тврдина. Оваа фотографија исто така беше на насловната страна на светскиот број еден магазин за вселената, Space.com.

Исто така направивме пренос во живо и видео од изгревањето на Супер Месечината.