Охридско Астрономско Друштвоосновано во 2004 год. од 2С
English EN Macedonian MK

Донирај или помогни

Нов Телескоп

Нов Телескоп

За развивање во делот на Астрономијата, Охридското Астрономско друштво има потреба од нов телескоп

Donate
Партнер на ОАА

Партнер на ОАА

Станете официјален партнер на Охридското Астрономско Друштво а со тоа ќе помогнете во реализација и поддршка на нашите настани и ширење на астрокултурата во Охрид и МК.

Donate
Партнер на настан

Партнер на настан

Доколку сакате да помогнете во реализација на нашите астрономски настани може да станете партнер на еден од настаните кои ги организира Охридското Астрономско Друштво.

Donate
Партнер на настан

Партнер на настан

Доколку сакате да помогнете во реализација на нашите астрономски настани може да станете партнер на еден од настаните кои ги организира Охридското Астрономско Друштво.

Donate

 

Наши Пријатели и Помагатели