Партнер на настан

Доколку сакате да помогнете во реализација на нашите астрономски настани може да станете партнер на еден од настаните кои ги организира Охридското Астрономско Друштво.

  • Лого на фотографиите од настанот
  • Лого на преносот во живо

Контактирајте не за повеќе информации