Партнер на ОАА

Станете официјален партнер на Охридското Астрономско Друштво а со тоа ќе помогнете во реализација и поддршка на нашите настани и ширење на астрокултурата во Охрид и МК.

Условите се по договор. Максимален број на партнери е три.

Официјалните партнери добиваат лого простор на сите дигитални и печатени содржини кои се во сопственост на Охридското Астрономско друштво (веб страница, сите фотографии од евенти, вести, облека, банери и слично)

Контактирајте не доколку сте заинтересирани.

Ви Благодариме