Loading Настани

« All Настани

Млада Месечина

септември 7

Млада месечина на небото значи дека нема месечината да го попречува вашиот поглед кон ѕвездите и планетите. Користете ја интерактивната мапа за ноќното небо за да откриете кои планети се видливи оваа вечер и каде.

Детали

Date:
септември 7
Event Category: