Loading Настани

« All Настани

Млада Месечина

октомври 6

Младата месечина на небото значи дека месечината нема да го попречува вашиот поглед кон ѕвездите и планетите. Користете ја интерактивната мапа за ноќното небо за да откриете кои планети се видливи оваа вечер и каде.

Детали

Date:
октомври 6
Event Category: