Loading Настани

« All Настани

Super New Moon (Супер Млада Месечина)

ноември 4

Оваа Супер Млада Месечина се случува премногу блиску до својот перигреј – точката на нејзината орбита најблиску до земјата.

Детали

Date:
ноември 4
Event Category: