Охридско Астрономско Друштвоосновано во 2004 год. од 2С
English EN Macedonian MK

Настани за мај 2021

Loading Настани

Настани за мај 2021

Настани Search and Views Navigation

Event Views Navigation

Calendar of Настани

Calendar of Настани
понеделник вторник среда четврток петок сабота недела
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Млада Месечина

12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26

Супер Месечина / Цветна Месечина

Целосно затемнување на Месечината

27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
+ Export Events