Охридско Астрономско Друштвоосновано во 2004 год. од 2С
English EN Macedonian MK

Tag: venera

Вечерва Венера и Месечина со блиска средба (фото)

Вечерва Венера и Месечина со блиска средба (фото)

Вечерва на запад ќе може да уживаме на блиската средба на Венера со Месечината, секако доколку временските услови дозволат. Фотографија од Стојан Стојановски/Охридското Астрономско Друштво од предмалку: