Охридско Астрономско Друштвоосновано во 2004 год. од 2С
English EN Macedonian MK

Настани за јуни 2020

Loading Настани

Настани за јуни 2020

Настани Search and Views Navigation

Event Views Navigation

Calendar of Настани

Calendar of Настани
понеделник вторник среда четврток петок сабота недела
1
2
3
4

Меркур при Најголема Источна Издолженост

5

Полна Месечина

Делумно Затемнување на Месечината

6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21

Млада Месечина

Затемнување на Сонцето

22

Јунска краткоденица

23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5

Полна Месечина

Делумно Затемнување на Месечината

+ Export Events